Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Píšete solidně... Děkuji Vám.

1 0
možnosti
RH

Vždy jsem na to koukal jako vy, ale po změně privátních mediálních prostredku na PR agentury ekonomických kruhů jsem za čt rád. Je o sem pravda, že 90 % jeji produkce poskytuje soukromy sektor lepe a levneji.

0 0
možnosti
Foto

Ano máte pravdu, neboť vám by jistě nechyběly záznamy či přímé přenosy divadelních představení, koncertů vážné hudby, dokumenty apod. Včetně kvalitních dětských pořadů či kvalitních sportovních přenosů. Ale berte na vědomí, že je spousta lidí, kterým by tyto pořady chyběly. A pokud chcete argumentovat tím, že si to mají platit pouze ti, kteří podobné pořady chtějí, pak si by si zdravotnictví měli platit jen ti, kteří jsou nemocní atd. atd.. Pak i daně měly být naprosto stejné, neboť proč nějaká solidarita, ať se každý stará sám o sebe.

1 0
možnosti
JR

J10a16n 48R91á87ž

22. 3. 2017 16:51

Když nebudou muset diváci platit koncesionářský polatek, tak budou-li mít rodiče zájem o kvalitní dětské pořady, zcela jistě si je předplatí na placeném kanále, stejně jako je tomu o milovníků sportů, kteří si už dnes předplatili některý, či všechny placené sportovní kanály...atd. Šířit tyto programy rozhodně není úkolem veřejnoprávní televize.

Souhlasím s názorem, že jeden zpravodajský kanál vysílající komentované zpravodajství a hrazený z veřejného rozpočtu je správným vyjádřením pojmu veřejnoprávní medium.

P.S. To že na placené kanály s dětskou tematikou rodiče nemají paníze je naprostý žvást, když by každá rodina ušetřila za koncesionářský poplatek, který dnes musí platit.

2 0
možnosti
VF

ČT privatizovat a bude pravdivá, neúplatná, nejlepší........;-D

0 0
možnosti
RK

R74a41d38e95k 62K25e34t80z19l

22. 3. 2017 21:42

To si nemyslím, určitě by si jednu stranu (ať levou či pravou) našla, ale za své investované peníze, a ne za peníze nás občanů. Rád si budu platit za takovou pravdu, kterou já sám preferuji, a budu se dívat na tu tv, která mi vyhovuje.

0 0
možnosti
JH

A ještě navíc, tím, že sponzorujeme tyhle prapodivné české veřejnoprávní prostředky, se stáváme spoluviníky!

4 0
možnosti
PL

Zajímavé R^ Ostatně Česká televize se občas chová více než prapodivně. Například několik týdnů před volbou nového ředitele podepsal ten současný velice "zajímavé" smlouvy pro tři PR agentury za 7,6 milionu na letošní rok.

7 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik