Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborně napsáno. Účtenkové loto absolutně neberu v potaz. Dokonce jsem viděla v jedné prodejně velký koš, kam prodavačka vhazovala účtenky, které zákazníci nechali ležet ladem na pultě. Na něm byla připevněná cedulka s nápisem "Babikoš". Půvabná přesmyčka.

1 0
možnosti
Foto

Loterie nebude fungovat zrovna tak. Pár primitivů si na začátku párkrát účtenku zaregistruje, ale zjistí, že je to promarněný čas a tak se na to po nějaké době vybodne.

4 0
možnosti
Foto

Souhlas.

V podstatě se jedná o státem organizované udávání futrované vidinou výhry, ovšem s nepublikovanou slabou šancí na výhru.

Ano, bez udávání je celá EET k ničemu. Co vám to připomíná?

5 0
možnosti
MK

Účtenka slosovatelná v loterii se stává losem. Ten dle současného zákona nesmí být prodám osobě mladší 18-ti let. Znamená to tedy, že nakupovat budou smět pouze plnoletí?

Jsem zvědav, jak si s tím zákonodárci poradí.

9 0
možnosti
IC

Ještě nikdo nespočítal, jaká je pravděpodobnost výhry při tom množství účtenek. To bude 0,000x numerické, to bych se na tuhle loterii tedy vybodla.

1 0
možnosti
Foto

Řečeno vašimi slovy: viděno vice realisticky, stačil by z vašeho blogu poslední odstavec,

Zbytek jste si mohl ušetřit. ;-D

0 2
možnosti
MB

Vaše názory jsou rozumné, a proto nikdy nebudou uplatněny ! Naše společnost je nesmírně zanedbaná - Harmonicky rozvinutý člověk se nedostavil, ani po 41 leté výchově. Tedy se kultivuje a vychovává dále. Nechodí se na pohřby, OSVČ je parazit, blaho se přiděluje ... Dobrým příkladem je mzda řidičů autobusů - jak snadné - zvýšili jsme ... Kraje prachy nemají, tedy bude stávka - Neomarxová ji podporuje ! Pilný zemědělec říká, že případnou pokutu 21 mil.Kč, uhradí ze svého ... Jedinou nadějí je to, že Zákony, které nebudou předloženy do konce března - již nenabudou platnost ! Dříve Mates , lidové sázení - dnes obývák s nataženými prádelními šňůrami - co účtenka - to kolík ... Mámo, honem k televizi - Již to začíná ! ... :-)

3 0
možnosti
KM

Jistou omluvou pro pana blogera je jeho mládí, ale je tady pořád přece jenom naděje, že možná s věkem mnohé věci ještě snad pochopí...

0 7
možnosti
RK

R80a65d62e69k 37K65e37t11z80l

27. 3. 2017 16:53

Vážená pane Martinci, počítám tedy, že Vy jste starší a moudřejší, tak mi tedy vysvětlete, co nechápu, rád se něčemu přiučím. Tento Vás komentář nemohu nijak brát, bez argumentů...

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS