Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to prosté ... žít a nechat žít.

Nic nebrání Němci nastěhovat si k sobě domů nějakého migranta. Proč ale k tomu nutit ty, kteří mají mnohdy problém uživit i sebe?

Zákaz kouření ... jistě, zvyknem si na to ... stejně jako jsme si zvykli na ostnatý drát na hranicích.

Testování při volbách ... i "hloupí" mají právo zvolit si svůj osud a pokud nechtějí "chytří" na ty hloupé doplácet, měli by sami usilovat o to, aby těch chytrých bylo víc.

Bezhotovostní transakce ... absolutní kontrola - sen každého diktátora.

Svobodně cestovat lze i bez socialistické EU.

Proč se nejsme schopni poučit z historie? Protože poučit se může jednotlivec ale ne společnost. A i ten jednotlivec se může poučit jen tehdy, pokud tu historii zná a je schopen ji posuzovat objektivně.

2 0
možnosti
JH

Zůstávám jako osamocený diskutující, což mne velmi mrzí, jelikož docházím k závěru, že věta se slovem svoboda je pro dnešní populaci nesrozumitelná.

0 0
možnosti
Foto

Pořád jsou zde lidé, kteří svobodě rozumí a svobodu chtějí.

Uvidíme, kolik jich přijde na podzim k volbám.

1 0
možnosti
JH

Jsem velmi rád, že i mladý muž, který si začíná užívat nesvobody až teď a v posledním odstavci se zmínil ve smyslu, že svoboda není anarchie, ale hlavně osobní zodpovědnost, tohoto slova vůbec použil. Slovo svoboda je totiž v moderním světě zakázáno. Vůbec se nedivím, že národnostní směska je proti svobodě, protože svoboda je náročná a leckterý s humanitárním vzděláním tažného koně, přičemž mající několik titulů, by ve společnosti volného a svobodného trhu vůbec neuspěl. Oni potřebují regulace, aby schopní byli upozaděni a oni sami upřednostněni s možností ještě víc škodit, než teď. Je to teď plně ve vašich, mladých rukou, my dědci to již nějak doklepeme, jedná se o vaši budoucnost, tak podle toho jednejte. Navrhuji, pošlete všechny tyto šílence do míst, kam Slunce nikdy nezasvítí.

2 0
možnosti
JH

Zapomněl jsem podotknout, samozřejmě karma a kdyby to bylo možné, tak sto karem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik