Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P72e33t49r 85Č12e15j81k78a

15. 7. 2017 23:33

Páni tady je Evropanů se syndromem týrané ženy........ 8-o:-/

1 2
možnosti

Kdepak, převažují všichni prezidetovy muži.:-)

0 0
možnosti
Foto

... a jestli pak tušíte člověče, kolik stojí třeba taková menší občanská válka, nebo jaké ekonomické důsledky mohou mít podobné konflikty, a nejen pro zúčastněné - např. Ukrajina - tedy mimo jiné, zcela jistě marginální důsledky? Ovšem možná patříte k lidem, kteří si myslí, že konflikt na Ukrajině vyprovokovala tato neziskovka - takových tu taky běhá spousta. RvJak bylo řečeno níže, kolegou Rzymanem, ta zpráva je přesná a bohužel naprosto pravdivá.

6 4
možnosti

Podobné zprávy z 50. let o rozvracečích lidově demokratického zřízení byly ve své podstatě také přesné a naprosto pravdivé.

5 3
možnosti

člověk v tísni a ostatní jen pod záminkou rozvozu žluklého másla a prošlých konzerv ze strategických zásob státu infiltrují do různých zemí agenty WC4 aby špehovali a pomáhali rozvracet tu kterou společnost. pár naivních studentů, mezi nimi agenti a už se jede

3 5
možnosti
Foto

Máte na svá tvrzení nějaké důkazy?

Pokud ne, tak je to jen váš nehorázný výmysl a sprostá lež!

4 1
možnosti

Analýza organizace Člověk v tísni "Projevy nenávisti v online prostoru na sociálních sítích" je velmi trefná a pravdivá.

Dokladem je mezi spousty jinými i tento ubohý blog.

8 18
možnosti

Pravdivá jsou jen správně napsaná písmenka, dohromady však ve významu je to blábol, pokrytectví a lež!

2 4
možnosti
Foto

Připadá mi, že jste si vzal zprávu a systematicky ji odstavec po odstavci ohnul k svému obrazu. Svědčí k tomu používání citoslovce prý, nasazování svých dojmů jako směrodatných hodnotících prvků, zaštiťováním se většinou atd.

Celé to působí, že jste si s gustem kopl a dokázal si svou nadřazenost. A nakonec, jako vyjádření své nejistoty, jste pro ty hloupé odpůrce přidal tu poslední větu.

Nedokáži posoudit, jaký jste vy člověk ve svém soukromí, to musí hodnotit vaši blízcí, v každém případě bych nechtěl být odkázán na vaši pomoc.

11 15
možnosti

R44a12d72e54k 72K93e64t79z35l

15. 7. 2017 13:15

Pane Pajonku,

právě naopak, tato neziskovka si otáčí významy slov ke svému obrazu.

Nerozumím o jaké mé nejistotě mluvíte a už vůbec ne, proč mluvíte o tom jaký jsem ve svém soukromí a jaká jsem osoba... To je úplně zcestné.

9 6
možnosti

nemohu než souhlasit s autorem, co na tento blog asi pan Ábelovský, Horner a ta paní, které se nelíbil nápad se stěry s hader, ve kterých se chtějí u nás koupat?

10 2
možnosti

Na toto téma napsal Hatem Berrezouga fantastickou báseň.

http://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=613799

3 0
možnosti

J45a52n 25R52á11ž

15. 7. 2017 12:34

Díky organizacím jako je AI, různé "Hatefree" organizace, či obskurní organizace jako jsou Evropské hodnoty, dostaly výrazy jako rasismus, xenofobie, evropanství a pod. nový význam, který je odlišný od jejich významové slovníkové verze. A proto takto mohou nazvat (označit) kohokoliv, jakoukoliv činnost, informací nebo zpravodajský zdroj, jen z toho důvodu, že není v souladu s jejich doktrínou, aniž by proti tomu byla možná právní ochrana. Přesně tak se chovali komunisté a dodnes jednají bolševici. A je jedno zda jsou činí v neziskovkách, vládních orgánech nebo v úřadu ombudsmana.

20 2
možnosti

A právě proto je úplně jedno, zda nějakou nálepku dostanete. Jakmile totiž tato slova ztratila původní věcný výzam a stala se nálepkami, je možné je ignorovat a nálepkujícím se bohapustě vysmát. Stejně, jako za bolšánů.

"Jsi rasista!" - Posluž si, koho to zajímá? Něco k věci by bylo?

"Jsi xenofob!" - Posluž si, koho to zajímá? Něco k věci by bylo?

"Jsi antievropan!" - Posluž si, koho to zajímá? Něco k věci by bylo?

4 1
možnosti
Foto

Ode mě karma a myslím, že i trochu opisovali.

10 3
možnosti

Díky za organizace jako je Člověk v tísni.R^

Pomohla už desítkám tisíc lidí po celém světě.

11 13
možnosti

M64a93r51t85i13n 17L74a98c55o

15. 7. 2017 12:09

Nepreháňajte, táto "neziskovka" má okolo 800 zamestnancov. Aj s rodinnými príslušníkmi to budú maximálne tisíce, nie desaťtisíce.;-)

2 6
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik