Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J10i16ř73í 46L76i23b42e76r

29. 3. 2018 13:48

Držím Vám palce. Karma R^

Napište pak někdy, jak to skončilo...

0 0
možnosti

Vlastním dědovu dobovou EET ! Knihu, kde po řádcích dne - měsíce - roku, přijal - vydal, (toť vše). Ukončeno v r. 1950 - podtrženo a doslova vepsáno Konečná ! Zajímavosti - Inventury po nocích - nemyslitelné zavřít kšeft, pokud jarmark, tedy se maká 7 dnů non - stop. Živnostník na úřad nechodil - jeho místo je za pultíkem ! Účetnictví si vedli sami a měli jakéhosi putovního účetního - mlčenlivý a chystal papíry pro finance. Ten osobně přišel 1x ročně do obchodu - zkoumal a mručel ! Když mručel moc, tak dostal štůsek látky na oblek. Pak zase mručel u krejčího ... Nevím, jak to ti předci dělali, ale šlo jim to ! Úřady si byly vědomy, že je potřebují, protože tak získají daň . Neotravovalo se - vážilo se zúčastněných. Ti všichni v různých dobro spolcích + finanční podpora. Pochopitelně to každý mastil jak se dalo, nicméně každý dostal to své a s rozumem. Přežili vše - Skutečnou hospodářskou krizi, Hitlera na náměstí, nepřežili Komunisty ! ... Držte se ! ... :-)

2 0
možnosti

Mé zkušenosti s úřady jsou ještě horší...

Namísto, aby úředník začal stíhat dotyčnou pro pokus o podvod, "chápavě" pokyvuje a pak honí vás. Ono je to totiž pro úředníka jednodušší. Zvážil bych v takovém případě zaslání stížnosti na příslušné úředníky. Ovšem po prostudování zákona, případně po poradě s právníkem.

Má zkušenost je taková, že pokud vás úředník poškodí a vy se nedáte (tedy stěžujete si na něj), začnou úředníci lhát a shazovat veškerou vinu na vás, i když je zjevné, že vina je na jejich straně. Já jsem kvůli tomu jedno podnikání zcela ukončil, protože s tak nepřátelskými úřady za zády prostě není možné podnikat.

Víc na uredniciskodi eu

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS