Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kde je ten realistický pohled na svět? Nepředpokládám totiž, že přicházíte z jiného světa, i když by se to mohlo jednomu zdát.

0 0
možnosti
TR

Slušná spatlanina všeho možného, něco jako akce 3 v 1.

2 5
možnosti
VD

souhlas, Lavrova v BBC jsem neviděl, ale občas si ho poslechnu v originále, a musím říct, že arogantnějšího zmetka těžko pohledat, tak mě napadá zda v tom BBC to nebylo schéma jak se do lesa volá, tak ... , Cenzura netu je téma na několik blogů. Ohledně vlastních názorů, rozhodně ne, ale co fake news ?

1 1
možnosti
Foto

To je klasická demagogie, použije se pár obecných termínů a hnedle je možné si realitu ohnout podle svého. Pokud podá Syndikát trestní oznámení, tak to musí splňovat zákonné parametry, za kritiku nikdo nikoho postihovat nebude, pokud tedy zrovna nemáte na mysli kritiku stylem "Už bys měl viset". Ale to není nic extra, pokud to bude někdo psát vám, tak také podávejte. Zbytek toho příběhu, co jste si k tomu vymyslel, je tedy zcela zbytečný.

A tak je to se vším. Celkem by mě zajímalo, jak byste se zachoval, kdybych rozjel na sociálních sítích hate proti vám, proti vaší rodině, vymýšlel si obvinění a posílal to vašemu zaměstnavateli, udělal pár dehonestujících koláží. Byla by ta svoboda slova tak absolutní?

Jinak to interview s Lavrovem se přímo jmenuje Hardtalk, takže se asi dá čekat, že to nebude selanka, nota bene, když jde o pána, co reprezentuje zemi, která jen ke Skripalovi vypustila celkem 15 protiřečících si teorií (http://www.businessinsider.com/theories-russia-is-using-to-deflect-blame-for-sergei-skripal-attack-2018-3), k MH17 si k těm svým konspiracím dokonce uspořádali generálskou přednášku (https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2018/01/05/kremlins-shifting-self-contradicting-narratives-mh17/) a tak dále.

2 7
možnosti
RK

R93a63d97e26k 44K76e21t88z11l

24. 4. 2018 21:13

Dobrý den pane Šebesto,

určitě se nesnažím nic ohýbat. Možný případ, který popisujete by byl ovšem přístup člověka k někomu, který by samozřejmě nikdo z nás neschvaloval a také bychom kontaktovali policii, to bez diskuze.

A vy si myslíte, že kdyby svoboda slova nebyla, tedy jako za komunismu, tak by snad tyto výroky již snad neexistovaly? Myslíte, že by lidé najednou přestali nenávidět? Toto je první krok určité cenzury a udavačství. Jaká je však definice nenávisti? Každý z nás má jiné morální hodnoty, jiné vnímání situací a jiné hranice. Je to pro mě nejednoznačné (nemluvím o Vašem konkrétním případu). Navíc, pokud by snad ten Váš případ někdo na někoho zkusil, tak nepotřebujete nějakou instituci a social watch, Vy sám přece podniknete kroky k podání žaloby.

A navíc má Syndikát velké prostředky po výhře v soudním sporu se státem ve výši cca 290 mil Kč. Je to spor z roku 1969. Něco jako "restituce". Tehdy něco režim slíbil a nedodržel. A asi v roce 2015 takto soud rozhodl? Kdo zaplatil těch 290 mil Kč, stát? Ne, daňoví poplatníci = "vymáhání renty"! S takovou sumou se můžeme ještě těšit více "kroků" na ochranu novinářů.

Navíc, většinou těchto případů o drbání a nenávistných či pomlouvačných news rozšiřují právě novináři...

1 0
možnosti
DB

sám jste napsal že nesouhlasíte s vulgární kritikou........a co když je tato cenzura jen proti té vulgární kritice.........ostatně ..je Mojžíšovo desatero také cenzurou?? ano je..a přesto podle něj většina lidí nějak žije............například moc nevraždí.........jen trochu.......to ovšem znamená, že tato cenzura vražd měla dobrý dopad..........bylo by podle vás špatné, kdyby cenzura vulgarit donutila lidi mluvit slušněji???

A ano..........VŠE CO KDY ČLOVĚK VYMYSLE JAKO DOBRO, JE MOŽNÉ ZNEUŽÍT PRO ZLO......

0 1
možnosti
PS

Vy to vůbec nechápete, cenzura za komunistů byla ta špatná, byla nedemokratická a potlačovala svobodu slova. Ale tato nová cenzura je ta dobrá, je plně v souladu s demokratickými principy a možná lehce potlačuje svobodu slova. Navíc cenzura za komunismu nefungovala, lidi se stejně nakonec k pravdě nějak dostali. Ale tato nová cenzura bude šlapat jako hodinky. Stačí se inspirovat u Číny kterou tak často káráme za potlačování svobodného vyjadřování, tam už to mají zmáknuté. Sice někdo může namítnou, že děláme to za co ostatní kritizujeme, ale nezapomeňte, ta naše cenzura je ta hodná !!!!!

8 0
možnosti
DB

máte pocit, že se dnes dostanete k pravdě? no skutečnost je taková, že dnešní doba se vyznačuje tím, že jsme mnohem více manipulováni než za komunistů........jejich systém ovládání mas byl velice primitivní..........ten dnešní importovaný z USA je vysoce sofistikovaný a prohlédne ho jen málokdo.........proto nevěřím tomu, že se dostanete k pravdě...........

2 0
možnosti

Dosud jsem měl pana Rychetského za slušňáka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik