Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bez voleb a s koncentráky v Německu

Již před březnem 2020 jsme nežili ve svobodné společnosti. Můžeme říci, že jistá míra totalita byla i před tím. Politici však využili koronavirus ve svůj prospěch a náš život nabral jiný rozměr. 

Pracujeme (tedy teď musíme mít zavřeno) a tedy i bydlíme v Peci pod Sněžkou, Trutnovsko, které je nyní uzavřené kvůli nedostatku kapacit v trutnovské nemocnici. Projeli jsme kontrolou u Chroustníkova Hradiště již 3x. Trvalá bydliště a doktory máme s ženou každý jinde, čili prokázat se je jednoduché. Na poslední vyjížďce z Trutnovska se usměvavý policista ptal kam a proč jedeme. Hned jsem mu začal ukazovat potvrzení z telefonu. Ani se nepodíval a odvětil, že mi věří, že mu nic ukazovat nemusíme. Sympaťák! Tak jsme se dali do řeči s otázkou, zda věří, že jejich kontroly a opatření, které vynucují jsou v pořádku, s úsměvem mi pověděl, že určitě nevěří a "jen" vykonává svoji práci a poslouchá nařízení z vyšších míst. 

Tento týden jsme také byli na očkování proti tuberkulóze právě v trutnovské nemocnici. Shon v nemocnici, která je přeplněná a nemá dostatečné kapacity, si představuji jinak. Nicméně podávaná vakcína našemu synovi byla ve stejné chodbě a ve stejné místnosti, kde se tři dny v týdnu dělají testy na COVID-19. Určitě to po každým dni dezinfikují, ale nevím... Celý rok nám říkají, jak nebezpečný virus to je, jak se rychle šíří, jak se jednoduše šíří, že musíme mít zavřený hotel, restaurace, obchody a jiné služby, nesmíme se setkávat s rodinou, prarodiči, kamarády. Ale používá se jedna místnost na odběr vzorků pro testy na COVID a na vakcinaci miminek. I přesto, že to dezinfikují. Pokud jsou tvrzení politiků a všech alarmistů epidemiologů pravdivá, není toto hazard se životy?

Ale to nejzábavnější ještě přijde. Paní sestřička byla velice milá a chtěla si povídat, tak jsme se ptali:) Jako každé socialistické zařízení, které je plánováno centrálně trpí nedostatkem zdrojů - nedostatek respirátorů, těch obleků, atd. Co jiného čekat. Zeptal jsem se však, jak stíhají, když všude hlásí jak je jejich nemocnice přeplněná. Asi mají větší počet osob s covidem hospitalizovaných, ale zmínila další dva faktory, které k tomu přispěly. První, velký počet zdravotníků byl v karanténách. Druhý, při druhé dávce vakcíny, kterou zdravotníci obdrželi, bylo snad 50 % z nich na týden dva vyřazeno z práce, jelikož onemocněli. Dokonce našli jednoho sesypaného kolegu pod stolem po noční. Musíme se tedy  přeložit "na hraně kapacit". Nejedná se o nedostatek lůžek pro nemocné, ale nedostatek personálu, které je zaviněno centrálním řízením zdravotnictví.

To jen tak pro zajímavost z vlastní zkušenosti. O dnešním stavu je napsáno spousty, všechny možné strany si každý čtenář najde. Potíž je, že naše politbyro poslouchá jen tu jednu. A jsme v situaci jaký jsme.

Totalita má více podob, ale do té, které se řítíme se začínám velice obávat.

Vláda chce přijmout jistý pandemický zákon, kde by mohla provádět restrikce bez nouzového stavu. V zákoně by bylo ukotveno, že může zavírat obchody i služby jak činí dnes. Toho se nikdo nebojí? Legálně nás bude moci likvidovat. Mainstream mlčí. Opozice včetně ODS schvaluje. Je prezentován jako něco samozřejmého. Neuvěřitelné. Nyní se dívám na jednání poslanecké sněmovny. Poslanci sedí vedle sebe namačkaný v lavicích ještě hůře než hosté v restauraci. Oni mohou, my ne.

Včera jsem si přečetl rozhovor s právníkem obžalovaného pana Krafta. Neuvěřitelné. V rozsudku se píše o negativním pocitu, jenž může být v budoucnu vyvolat výrok pana Krafta. A média opět mlčí. Opravdu neuvěřitelné.

Další video o zásahu policie, kdy zavírala otevřený lyžařský vlek Vaňkův kopec, byl včera zveřejněn. Bezmoc. Bez spravedlnosti. Bez zdravého rozumu. Jenom perzekuce.

Podobných případů je mnoho. Případů, kdy se lidé zadlužují, krachují, nervují se ve dne v noci, jestli budou mít peníze na energie, na splátky na své živobytí je nespočet a budou přibývat. Kdo si myslí, že tento stav skončí v tomto roce je naivní. Rád bych se mýlil.

Kde se domoci spravedlnosti, aby toto šílenství bylo zastaveno? U policie, u armády či u soudu? První potíž je ta, že vysoké procento občanů podporují konání naší vlády. Jedná se však (v mém názoru) především o státní zaměstnance nebo ty, kteří jsou financováni ze státního rozpočtu. Druhá potíž je zásadnější. Policie, armáda i soudy jsou státními zaměstnanci, jenž vykonávají nařízení, které vydává stát. Přeložte si to tak, že vykonávají takovou spravedlnost, kterou si momentálně vyloží daná vláda (pomocí zákonů). Pokud si tedy vláda myslí, že je spravedlivé zavřít obchody a služby, aby chránila zdraví osob tím, že se nebudou setkávat a uvrhnou je tak do chudoby, policie a soudy tak budou jednat. Pokud si vláda bude myslet, že takový člověk, který poruší karanténu má být zabit, protože mohl někoho nakazit, bude zabit a policie se soudy tak budou konat. 

Pouze ve svobodné společnosti, kde soudy, policie a armáda jsou nezávislé na státu a hlavně myšleno na státním rozpočtu, by občané mohli úspěšně žalovat nynější vládu a domoci se spravedlnosti. Potom by všichni členové vlády již seděli ve vězení.

Proč je v nadpisu "Bez voleb"? Nějak mi pořád nepřijde reálné, že tak jak nyní konají vládní politici by konali při reálném uskutečnění se voleb v tomto roce. Neříkám, že volby vůbec nebudou (i když si to myslím, kdo ví jak se dá vyložit pandemický zákon), ale něco se s nimi stane. Vývoj v minulém a tomto roce tomu nasvědčuje. Převrat byl dokončen.

S koncentráky? Bild odvysílal reportáž z "vězení" v Německu, který má sloužit pro ty, kteří poruší státem nařízenou karanténu. Opravdu to nikdo nevidí? Opravdu mainstream mlčí? Německo, které zničilo milióny lidí v koncentračních táborech během druhé světové války, založilo vězení (detenční tábor) pro lidi, kteří nebudou poslouchat koronavirovou ideologii!!?? Opět neuvřitelné.

Demokracie inherentně směřuje k socialismu (totalitě). (vypůjčeno od Urzy)

Názorová agrese a chaos je šílený, kam se podíváte. Vše se změnilo. KSČM nepodpořilo nouzový stav, hejtmani z ODS o něj zpětně požádali. Ředitel Pánek z Liberálního institutu podpořil Bidena oproti Trumpa. Navíc ve svém článku argumentoval, že Trump rozvracuje instituce a jako zdroje pro tyto argumenty použil wikipedii a CNN... Zvláštní.

 

 

Autor: Radek Ketzl | čtvrtek 18.2.2021 12:39 | karma článku: 19,33 | přečteno: 474x
  • Další články autora

Radek Ketzl

Napsal jsem Babišovi prosbu

Zoufalství se o mě pokouší. Zavřou nás znovu? Na jak dlouho? Budeme mít na provozní náklady? Budeme mít na splátky úvěru? Budeme mít na to, abychom nahradili rozbitou postel, světlo v hotelovém pokoji?

14.12.2020 v 11:59 | Karma: 19,60 | Přečteno: 876x | Diskuse| Politika

Radek Ketzl

Podařilo se jim to

Našli si důvod, kterým nás začali ovládat. Někteří jsou obětní beránci, někteří (jako Hamáček a spol.) to dělají za jediným cílem, ovládnout nás.

10.12.2020 v 11:00 | Karma: 27,62 | Přečteno: 841x | Diskuse| Politika

Radek Ketzl

S Covidem k totalitě

Cesta k totalitě vydlážděná jak jinak než dobrými skutky našich hodných a tvrdě pracujících vládních představitelů. Za přikyvování občanů a médií.

23.10.2020 v 10:21 | Karma: 16,48 | Přečteno: 336x | Diskuse| Politika

Radek Ketzl

Nejsem majetkem státu!

A přesto mám pořád pocit, že někde v Katastru občanů ČR mám v kolonce Vlastnické právo napsáno "Stát (Vlády) ČR".

4.2.2020 v 13:54 | Karma: 33,52 | Přečteno: 1138x | Diskuse| Politika

Radek Ketzl

Zoufalství superhrubé mzdy

Spíše zoufalství socialismu. Na vlastní kůži zažívat jejich experimenty a poslouchat jejich rozumy za asistence všech přisluhovačů, kteří se chtějí stát novou aristokracií.

14.8.2019 v 11:31 | Karma: 22,74 | Přečteno: 960x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik