Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma. Velmi přesně jste popsal i to co si myslím já.

8 3
možnosti
KJ

To si teda myslíte pěkný hovadiny

2 1
možnosti
PS

Války nebudou, ve věku Vodnáře již vůbec ne. Vrátíme se ke kořenům, navážeme na všechny dobré zkušenosti našich předků. Třeba i na takové, které do roku 1938 způsobily, že ČSR bylo páté v hrubé výrobě na světě. My budeme i v jiných ukazatelích lepší, nejen ve spotřebě piva. Ale to nám pomáhají turisté.

0 0
možnosti
Foto

připomíná to trošku jak USA hledaly v Iráku zbraně hromadného ničení-sice nenašly ale podařilo se jim destabilizovat tu oblast natolik, že vznikla ISIS a co se dnes děje je toho důsledkem- a my jako součást NATO spoluviníkem

18 10
možnosti
Foto

Nejenom trošku, on je to scénář přes kopírák tandemu USA-GB.

8 3
možnosti
MS

Autor by si mohl podat ruku s jedním mladým komunistou-blogerem na blog.idnes (teď si nemohu vzpomenout na jeho jméno). Zřejmě mu nevadí, jak Rusové strkají své nenechavé pracky do sousední východní Ukrajiny a salámovou metodou se snaží ukrajovat její území. I když oficiálně jde pořád o území Ukrajiny, defacto už patří Rusům, protože tam proběhly i letošní volby ruského prezidenta. A Putin se nechal několikrát slyšet, že budou hájit zájmy ruských menšin kdekoliv na světě. Když si uvědomíme, jak početné jsou ruské menšiny v bývalých sovětských pobaltských republikách, stačí pár provokací a je zaděláno na konflikt. Proto je nanejvýš důležitá přítomnost vojsk NATO v této oblasti, aby Rusko uvědomilo, že tady už by to nebylo tak jednoduché, jako s Krymem, nebo východní Ukrajinou.

15 17
možnosti
Foto

A proto je nutné v co největší míře ty proruské menšiny i s jejich územím přenechat Rusku, ať se s nimi trápí samo.

4 1
možnosti
Foto

Ekonomika EU je založena na extenzivní expanzi, a ta je možná jen východním směrem. Proto byl zorganizován puč na Ukrajině, jenže nedopadl pro EU velkým úspěchen, což podráždilo tzv. svobodnou civilizaci natolik, že se chystá o revanš. Jenže nemají mnoho šancí - vybrakované banky, lenivé obyvatelstvo Západu a nafouklá ekonomická bublina to nejsou dobré podmínky pro úspěšnou agresi. Ani propaganda jim moc nejde, Vladimír Putin reaguje efektivně a opakovaně je vystavuje do ofsajdu .Jsou směšní !Rv

17 13
možnosti
JK

J63i23r73k77a 25K74o24r75n

30. 3. 2018 11:33

;-D "lenivé obyvatelstvo Západu" ...pobavilo, zvláště v porovnání s Mužikstánem;-D;-D

13 0
možnosti
LB

Spíš než o osvobození šlo o dobytí. Aby se dalo hovořit o osvobození, tak by rusáci museli porazit okupanty a nechat správu země na nás. Ale místo toho nám nainstalovali a čtyřicet let udžovali komunistickou totalitu jejich typu. A když jsme chtěli ten režim změnit a emancipovat se, vojensky nás napadli a dvacet let okupovali.

24 8
možnosti
JL

Nevěřila bych, že se někdy budu zastávat Rusáků, ale vůbec se mi nelíbí, jak ochotně Západ spolupracuje na vyvolání další Studené války. Ano, Rusové provokují... a Západ každou provokaci hrotí, což je vidět zvláště na Skripalově kauze, kdy se ukazovalo na viníka a vyhošťovali diplomaté snad ještě před vychladnutím těla. Kreml se agenta mohl zbavit už mnohem dříve, Kreml tak mohl učinit nějakou nenápadnější formou a pokud chtěl Kreml demonstrovat svou moc, proč účast na vraždě popírá? Příliš mnoho otázek a vůbec se mi nelíbí, k čemu ta protiruská hysterie směřuje. Svět není černobílý, Rusko není čiré zlo (jakkoliv bych tam žít nechtěla ani za zlaté prase) a USA nejsou spasitelé bez postranních úmyslů. Tak teď mínusujte, ale prostě to ze mě muselo ven... ach jo, kde jsou ty krásné časy, kdy jsem Rusáky nenáviděla a Amíky nekriticky zbožňovala, všechno se zdálo být o tolik jednodušší.

24 2
možnosti
JD

J61a89n 85D72r11t15i13n45a

30. 3. 2018 8:49

Zajedte si do Ruska, staci se divat, ani se nemusite ptat, i kdyz diskuse se sympatickymi Rusy je hodne uzitecna (jako tema doporucuji cislo 1968 pripadne vrazdu Milady Horakove). Projedte si Zapadni Evropu a USA. Pak mozna ledacos pochopite.

5 0
možnosti
Foto

jejda, to je blábol.....;-D;-D;-D

6 2
možnosti
LB

Jediný, kdo neustále blábolí o válce jsou rusáci a jejich slouhové

6 6
možnosti
Foto

Když Římané křičeli "Hannibal ante portas", také jenom blábolili?

1 0
možnosti
Foto

Kdo je kdo. Při osvobození naší země padlo 140000 vojáku SSSR. 300000 bylo raněno. Padlo také 127 vojáku USA. Při bombardování v poslední dny války zabilo letectvo USA několik tisíc civilistů.

4 3
možnosti
VS

Klasické schéma. Za porážku Hitlera vděčíme SSSR a tudíž Rusku. Za okupaci v roce 1968 je zodpovědný SSSR, který nemá s Ruskem nic společného.

9 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik