Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Hm, tak si říkám, koho bych tak mohl nominovat na Nováčka roku... A ejhle, za chvilku na něj kápnu! - Kontrola, co to tak napsal nejen v tomto článku, ale během posledního roku, a vono fakt! R^:-)R^

2 0
možnosti
LH

...ale bloger zapomněl připomenout fakt, že ruská armáda se nebezpečně přiblížila k vojenským základnám NATO. Ptejme se na co, je to projev mírotvornosti? Náš pornoherec by měl zasáhnout, takové články by v Německu neprošly.

5 1
možnosti
VK

"Rusko stále nenapadlo žádný stát." Už dlouho jsem se tak nepobavil :-), co třeba Ukrajina (Krym - "referendum" proběhlo až po okupaci), Gruzie (Jižní Osetie, Abcházie), pokud to rozšíříme na CCCP tak Afgánistán, Finsko, Polsko....

26 4
možnosti
JS

A můžeme pokračovat dalšími vojenskými napadeními a vměšováními - Československo, Maďarsko, Irán, Angola, Vietnam, Korea atd.

9 1
možnosti
MB

No, válku (alespoň tu opravdovou, proti skutečnému protivníkovi) nechtějí ..tu snad nechce nikdo. Ale riskují ji.

Problém je, že Západ se po euforii z pádu komunismu ještě více utvrdil ve svém poslání spasit svět a oprávnění určovat ostatním své místo a diktovat podmínky.

Podvědomě sice pochopil, že s Čínou již jen tak nehne ..a tak si to teatrálně dokazuje kde se dá.

Rusko se zase probralo z toho, že by mohlo být považováno za respektovaného partnera, pochopilo, že bude vždycky bude stát "na druhé straně" kde se Západ bude vždy snažit posílit na jeho úkor ..a že si tedy svoje zájmy bude muset hlídat samo. Přizpůsobilo se tedy metodám Západu (propagandistickými metodami počínaje a zahraničně-vojenskými intervencemi konče).

Úplně jiný přístup má Čína ..trpělivý, bez velkých gest a zahraničně politických výstřelků a konfrontací. Nedělá si zbytečně nepřátele. Ale přesto, nebo právě proto si svoje zájmy prosazuje asi (s ohledem na budoucnost) nejjistěji.

Prostě bych parafrázoval staré rčení o tom třetím, který se směje... a to tak, že Čína se jen "tiše usmívá".

14 1
možnosti
VV

Kdyz nastoupilo soucasne vedeni administrace slibovalo, ze clanky bez podkladu budou z hlavni stranky odstraneny.

Ale potvrzuje se prislovi, ze sliby jsou chyby.

7 7
možnosti
JS

Az Nemecko prestane kupovat plyn z Ruska (plynovod Nordstream, ktery obchazi vsechny staty EU), muzeme mluvit o ucinnych sankcich. Jinak je to velkohuba, naprosto pokrytecka propaganda.

5 1
možnosti
VV

To muze klidne prestat ze dne na den. Ale vy si budete muset koupit par svetru navic.

2 2
možnosti
AL

Opravdu Rusové neprávem tvrdí, že se v Česku vyrábí "novičok"?

--------------------------------------------------------------------------------------

Hned několik českých médií uvedlo citaci ředitele Vojenského výzkumného ústavu v Brně Bohuslava Šafáře, obsaženou v agenturní zprávě ze 17. března. Šafář promluvil o nejasnosti britského termínu „novičok“. Řekl, že otravné látky se v České republice vyrábějí výhradně pro laboratorní účely, kvůli otestování jejich vlastností. „Pokud se vůbec nějaké připraví, tak pouze v malém množství v řádu gramů“,

----------------------------------------

?!!

4 4
možnosti
RC

a z te citace vyplyva co??

2 1
možnosti
ZM

Kdo si to v dnešní době vytisknout. Nyní neuvažujeme, jenom kopírujeme.

0 0
možnosti
JZ

Tak ještě jednou. Jestliže někdo tvrdí, že Západ v Pobaltí ohrožuje Rusko, tak buď evidentně nebyl na vojně a nerozumí vojenské problematice nebo vědomě lže. Aby armáda mohla zaútočit na protivníka, musí mít nad ním převahu 3 :1 a tu zde má Rusko nikoliv síly NATO. Takže hrozbou je v této oblasti ruská armáda.

37 10
možnosti
RC

To nemluve o tom, ze hranice je tam pouze neco malo pres 700 km dlouha, pozice Pobalti na mape nevhodna, takze jako nastupni prostor k utoku naprosto nesmyslne.

Navic NATO ma nejvice armady v Turecku, coz by byl teoreticky mnohem vhodnejsi prostor k nastupu i kdyz s Ruskem primo nesousedi.

11 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik