Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

R^ bohužel pokud někdo vypadá jako kachna, chodí jako kachna a vříská jako kachna, pak to je pravděpodobně kachna a nikoliv orel

2 2
možnosti
VS

Ještě horší je, když někdo vypadá jako kachna a chodí jako pěnkava.Rv

4 1
možnosti
Foto

Asi jste si nepovšiml, že ty pobaltské státy jsou členy NATO a tudíž se jejich armády staly i součástí armád NATO. A tudíž se tam nějaké ty manévry a cvičení logicky musí odehrávat. A vzhledem k historii, o níž asi nemáte ani páru, mají tyto státy oprávněný strach z imperialistického Ruska, které naopak stahuje ozbrojené síly k hranicím těchto států.

A pokud by došlo k válečnému konfliktu, ke které straně se ráčíte přidat? Rv

36 7
možnosti
MB

Nikdy nebylo lepší a bezpečnější doby ! Rusko pokračuje ve své tradici - loupí po okolí a vraždí i v dáli. Jejich 15 agent umírá, asi jej zahubila svoboda tamního -západo podnebí. Do NATO V.Putin nevstupuje - protože by získal bezpečnou zemi, zase by ztratil Nástěnkového nepřítele ! Obchodovat taky nechce - Stačí mu naplnit Dohody. Shrnuto - Nezměnilo se nic, Rusko je jaderná Velmoc = Rozvojová země. Přepadat může, tedy koná, na skutečnou válku je naštěstí slabé. A tak již 100 let Kreml žvaní, autor pak píše . Jistá změna zde je, jak pravil V.Putin - (znovuzvolení) - Naše země zaostává a přestává být Konkurence schopné - Chybí nám technologie a mladí lidé. Země vymírá na porodnost, choroby a chudobu, (20 milionů). To vše ovšem za 6 let změním ! Tak jo, pak už to bude 106 let, atd - atd. Doba je bezpečná - Kreml je spokojen - válka nebude ... :-)

24 9
možnosti
VS

Nesmíte být tak hysterický...;-)

6 5
možnosti
MD

Predposledni odstavec .. ac neni jadrem deni je prvni vrstvou ho obalujici. Dobry clanek.

5 2
možnosti
FP

Stačilo přečíst nadpis a pochvalu od S.Nováka a není třeba číst dále.

20 10
možnosti
KP

I před rokem 1989 byla řada občanů, kterým stačilo ke spokojenosti rozhodnutí ÚV a závěry sjezdu.Rv

5 5
možnosti
PK

Ve většině Vašeho textu neshledávám nejasnosti a dá se s nimi souhlasit,koneckonců znám historii Krymu od jedné Rusky a jak to Nikita zařídil, ale s čím zásadně nesouhlasím je pasáž o důvěře Putinovi.

Za socialismu, a ten jste asi s ohledem na Váš věk na plno nezažil měli naší vůdci 100 procentní podporu, ano namítnete nebyla zde demokracie, to ač se jí snaží Rusko proklamovat taky nemá.

Jinak karma za jiný než oficiální pohled EUR^

2 8
možnosti
Foto

Tak takhle se u karmování "přemýšlí"...sice je to směšná hloupost,ale je to proti EU....díky,že jste mi odhalil tajemství jak je možné,že zde mají takové bláboly tak vysokou karmu....;-)

10 1
možnosti
Foto

Tak takhle to vidíte "vice realisticky"...;-)Pokud jde o válku,ta už přece dávno je - ta informační.Ten podezřele nadměrný počet dobrých lidí na ruské ambasádě,kteří tam dřou pro naše dobro z Vás budou mít jistě radost a udělají si čárku.Další "užitečný" kašpárek,který se v naivním "spravedlivém" boji postavil v informační válce na stranu Ruska,pátá kolona ochotných kolaborantu utěšeně roste.To je přesně to co naplnuje ruské zájmy v Česku....jinak blábol jak z Rudého práva,nebudu Vás podezírat,že tu agitujete za peníze,já bych tipoval tu druhou možnost....

14 9
možnosti
ZH

Na druhé straně si nelze nevšimnout jednoho jevu, který se opakuje: pokud se nějaká země topí ve svých problémech a chce od nich odpoutat pozornost, najde si nějakého nepřítele a spustí proti němu hysterickou kampaň. Protiruská kampaň je už natolik hysterická, že je nutno hledat paralely. Přitom problém Evropy je skutečně jinde, než Rusko: předlužení, idiotská imigrační politika, protievropské nálady uvnitř unie (začalo to Brexitem, rozpad může pokračovat dál), atp.

7 4
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1228x
Podnikatel

 

Seznam rubrik